Korax Lovasklub
 Korax Lovasklub

Köszöntjük a Korax Lovasklub oldalán!

A KORAX Lovas Klub 2000-ben alakult, és ma már több mint 60 Kisbéri félvér, Magyar Sport félvér, Anglo-arab és sport pónikból álló ménest biztosít. A KORAX ménesben tervszerű tenyésztési munka folyik a díjugratásra alkalmas állomány kialakítása érdekében.

2005-ben jelentős infrastrukturális beruházások kezdődtek. Elkészült egy 65x30 m-es, körlelátóval is rendelkező fedeles lovarda egybe építve a 36 bokszos istállóval. Készülőben van egy 8 vendégszobás, étteremmel, szaunával és fitneszteremmel felszerelt klubház. Fedeles pályánk kivilágítható, talaja négy évszakos, télen, illetve rossz idő esetén versenyrendezésre, díjugró edzésre, illetve sík munkára alkalmas, valamint a bértartók zavartalan lovaglását is biztosítja. A klubban lehetőség van póni lovaglástól a versenyzésig történő lovas oktatás igénybevételére, bértartásra.

Ezen kívül szabadtéri pályával is büszkélkedhet lovardánk folyamatosan felújításra kerülő akadályparkkal. Természetesen mind a két pálya rendszeresen karbantartott, boronálva és locsolva van.

További helységeink: kültéri és beltéri patamosó, nádtetős istálló, hangulatos, kandallóval ellátott klubház, melegedő, 4 mosdó, parkoló, tűzrakó hely, játszótér

Ménesünkben kiváló származású és munkakészségű csikók és lovak várják alkalmi vagy rendszeres lovas vendégeiket vagy új gazdáikat. A több mint 10 hektárnyi dús legelőn egész évben sok mozgással és tiszta levegőn nevelkedő csikók jó fizikai alapokkal kezdhetik meg baráti szolgálatukat.

Új híreink - Minden, ami a Korax Lovasklubbal kapcsolatos!

Amennyiben érdeklődik Lovasklubbunk iránt és többet szeretne megtudni a Korax Lovasklub mindennapjairól itt elolvashatja új híreinket. Friss hírek, indormációk tárháza ez, ahol megoszjuk észrevételeinket, tapasztalatainkat, publikáljuk az örömhíreket, változásokat a klub mindennapjaiban.
Híreink

Események, versenyek, ahol mi is jelen vagyunk!

A Korax Lovasklub számos eseményt rendez illetve lovaival, lovasaival annál is több versenyen vesz részt. Tagjaink és lovaink egyre szebb eredményeket érnek el a hazai versenyeken, így tovább öregbítik jóhírünket hazánkban. A Korax Lovasklubb nem csak versenyeket szervez, hanem lókedvelő fiatalok számára évről évre lovas táborokat is indít, hogy közelebb hozza a gyerekekhez a természetetet és lovakatat. Önfeletten lovagolhatnak és megismerkedhetnek a lovak sajátságos, ám csodálatos világával.

Partner oldalak

www.loszanatorium.hu              www.kisberigidran.hu              www.arablo.hu

Elérhetőségek

Korax Lovasklub


2300. Ráckeve, Sillingi u. 30

GPS: 47.189206100, 18.933851000

Szöllősi Tünde

szollositu@gmail.com

Tel.: 06-20/395-32-44


Nyitva tartás


A hét minden napján van lehetőség lovaglásra előzetes bejelentkezés alapján.